Žele Jadona Sancha

U Dortmundu se samo nasmijali na ponudu Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Mladi engleski fudbaler Jadon Sancho ovog ljeta će biti jedna od glavnih meta mnogih evropskih velikana.

Sancho je u Dortmund stigao prije tri godine iz Manchester Cityja za svega osam miliona eura, te je pokazao da se radi o fantastičnom igraču. Navodno, on želi da se vrati u Englesku, a u posljednje vrijeme najviše se povezuje s Manchester Unitedom.

Iz Dortmunda su na sve to jasno poslali poruku da Sancho može ići samo u slučaju da neko plati za njega 85 miliona eura. No, Crveni đavoli pokušavaju naći neko drugo rješenje jer nisu u mogućnosti izdvojiti toliku sumu novca za Sancha.

Jučer su engleski mediji objavili da United u sve želi uključiti i jednog svog igrača, a riječ je o Alexisu Sanchezu. Čileanac trenutno igra u Interu na posudbi, ali je jasno da će se vratiti na Old Trafford na kraju sezone.

Međutim, već danas su iz Dortmunda ekspresno odgovorili i poručili da nema šanse da pristanu na takvu razmjenu igrača. Iako je Alexis sigurno vrhunski fudbaler očito je da u Dortmundu smatraju da nije dostojna zamjena za Sancha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.