Favre: Kovač u Borussiji? Ne idem nigdje...
EPA

Nije zabrinut za posao

Favre: Kovač u Borussiji? Ne idem nigdje...


Mediji u Njemačkoj sve glasnije najavljuju da bi Lucien Favre uskoro mogao postati bivši u Borussiji.

Borussia Dortmund je minimalnim porazom od Bayerna (1:0) gotovo izgubila šanse da osvoji titulu, a to je, po običaju, potaknulo priče da bi aktuelni trener Lucien Favre mogao dobiti otkaz.

Iako se već provlači i ime Nike Kovača kao potencijalne zamjene, Favre nije zabrinut, uvjeren je da će nastaviti raditi svoj posao.

"Uopšte ne razmišljam o odlasku. Nakon poraza od Bayerna svi smo bili razočarani, a moje riječi nakon utakmice su pogrešno shvaćene", kazao je Favre, čiju izjavu prenose tamošnji mediji, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Miran sam i vjerujem u sebe. Imam ugovor do 2021. godine i želim da i sljedeće godine budem trener Borussije."

Punu podršku Favreu pružio je i izvršni direktor 'milionera' Hans Joachim Watzke.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Śmeker007
Realno slab je ovo trener, i def nije trener za stil igre koji BVB godinama gaji...!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi