Nisu se baš proslavili svojim znanjem

Dinamo nakon velikih kritika javnosti obrisao video Hajrovića i Gojaka

Endin Čaušević

Dinamo je jučer na Facebooku objavio izazov u kojem su učestvovali bh. reprezentativci Izet Hajrović i Amer Gojak.

Zagrebački klub je organizovao izazov za bh. fudbalere, a onaj koji bude znao nabrojati više stvari je bio pobjednik. Oni su, između ostalog, nabrajali ženska imena, imena saigrača, stvari iz svlačionice i klubove iz HNL-a.

Na kraju pobjedu je odnio Gojak koji je znao više stvari od Hajrovića, ali se mora priznati da su napravili pravo šou.

Međutim, javnost u Hrvatskoj nije bila oduševljenja znanjem bh. igrača. Mnogi mediji su kritikovali Hajrovića i Gojaka što nisu mogli nabrojati klubove koji se takmiče u HNL-u,, a ono što im je najviše zasmetalo jeste da su znali samo trojicu trenera koji vode neki klub u HNL-u.

Nakon mnogih kritika zagrebački klub je odlučio izbrisati ovaj video, a uz to nisu dali nikako objašnjenje. Rtl.hr je čak i u svojoj informativnoj emisiji govorio o tome, a to možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.