Misteriozna poruka

Edin Rustemović odlazi iz Zrinjskog?

Edmir Škorić

Edin Rustemović u ponedjeljak treba da razgovara sa Zrinjskim jer uskoro postaje slobodan igrač, ali po svim prilikama, neće ostati u Mostaru.

Iako još nema zvaničnih informacija, Rustemović je na Instagram storyju objavio fotografiju u dresu Zrinjskog sa porukom "bye, bye" i na taj način donekle poručio da je spreman za novi korak u karijeri.

Inače, Rustemović je samo jedan od mnoih igrača Zrinjskog kojima ističe ugovor i sa većinom će klub početkom naredne sedmice obaviti razgovore.

Rustemović je u Zrinjski stigao iz Slobode, a prethodno je igrao u Turskoj za Adana Demirspor, a u BiH još za Sarajevo i Drinu Zvornik. Ove sezone je u 16 utakmica u Premijer ligi postigao dva gola uz jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.