Velika želja Mladena Žižovića

HŠK Zrinjski pregovara sa Slavišom Radovićem? · Saznajemo

Midhat Šljivak

HŠK Zrinjski zainteresovan je za dovođenje lijevog beka Radnika iz Bijeljine Slaviše Radovića.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Radović je velika želja trenera Plemića Mladena Žižovića. U narednim danima će se obaviti pregovori o eventualnom dolasku Radovića Pod Bijeli brijeg i on bi od naredne sezone mogao nositi dres mostarskog tima.

Žižović i Radović su odlično sarađivali u ekipi Radnika. Trener Plemića dobro poznaje njegove kvalitete, pa nije nikakvo čudo što je pokazao interes za uslugama 26-godišnjeg lijevog beka.

Slaviša Radović FK Velež Pozicija: DF

Statistika

27 nastupa
21 kao starter
10 žutih kartona
1 crvenih kartona
3 asistencija
1 golova

Radović za nekoliko dana postaje slobodan igrač. Iz Radnika pokušavaju sve kako bi ga zadržali u svojim redovima, ali pred njima je zaista težak zadatak jer sjajni defanzivac već ima nekoliko dobrih ponuda na stolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će upravo Zrinjski pobijediti u borbi za njegov potpis, saznat ćemo vjerovatno veoma brzo.

Ovaj defanzivac iza sebe ima zaista dobru sezonu u dresu Radnika. Odigrao je ukupno 22 utakmice u sezoni i upisao je sedam asistencija, što je svakako izuzetno dobra statistika za lijevog beka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.