Napadač Plavih

Ermin Zec ogorčen: Budite prvaci ako vas nije sramota!

Edmir Škorić

FK Sarajevo je jednoglasnom odlukom Takmičarske komisije, koja je odlučila predložiti Izvršnom odboru kraj sezone zbog pandemije koronavirusa, postao novi - stari prvak BiH.

Uskoro će biti i zvanično potvrđena sedma titula bordo timu, koji je tako 11 kola prije kraja postao prvak, a iza sebe je ostavio Željezničar, koji je imao tri boda zaostatka.

No, na Grbavici nisu baš sretni zbog svega, a najviše ih pogađa činjenica da gradski rival, kojeg su dva puta porazili u sezoni, slavi titulu.

"8:3. Prvaci? Budite, ako vas nije sramota!!", objavio je napadač Željezničara Ermin Zec na svom Instagram storyju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čini se da su počela prepucavanja - jedan dio grada slavi titulu, drugi ne može da prihvati činjenicu da je završio kao viceprvak unatoč divje uvjerljive pobjede nad prvakom u toku sezone koja je prekinuta nakon 22 kola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.