Ibraković se javio iz Austrije: Ovako je reagovao na novi naslov Sarajevu

Čeka se zvanična odluka

Ibraković se javio iz Austrije: Ovako je reagovao na novi naslov Sarajevu

Sve vodi ka tome da će se takmičenje u Premijer ligi BiH i zvanično prijevremeno okončati.

S obzirom da se u RS-u i dalje ne mogu igrati utakmice, takmičarska komisija N/FSBiH na današnjoj sjednici predložila je da se prvenstvo prekine i da novim prvakom bude proglašeno - Sarajevo.

Očekivano je to imajući u vidu da je Sarajevo u trenutku prekida bilo vodeći tim sa 45 osvojenih bodova, a takav slijed događaja veseli i nekadašnjeg sportskog direktora ovog kluba Abdulaha Ibrakovića.

Iz Austrije se Ibraković javio sa fotografijom na kojoj rukama pokazuje broj sedam, aludirajući na broj titula koji će Sarajevo imati nakon što Izvršni odbor N/FSBiH potvrdi odluku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ibraković je u Sarajevu radio od 2013. do 2015. godine, a u tom razdoblju tim sa Koševa osvojio je i titulu i Kup BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fbigoal
Jbt će vas Šila od iduće sezone
1 11
Atromitos
Puuunaaac❤️❤️❤️
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi