Nakon Ermina Zeca

Još jedan fudbaler Željezničara prozvao Sarajevo

Prijedlog da novim/starim prvakom BiH bude proglašen FK Sarajevo nije baš najbolje sjeo fudbalerima najvećeg rivala.

Sve vodi ka tome da će se Premijer liga BiH okončati nakon večerašnje sjednice Izvršnog odbora i da će novim prvakom biti proglašeno FK Sarajevo, koji je trenutno vodeći na tabeli, a to za rezultat donosi i brojne reakcije.

Prepucavanja su krenula od napadača Željezničara Ermina Zeca, a sada je 'vatru potpalio' i odbrambeni fudbaler Plavih Kemal Osmanković.

On je na svoj Instagram profil postavio fotografiju semafora sa Koševa nastalu na posljednjem okršaju dvaju klubova, u kojem je Željezničar slavio s 3:1, a uz to je imao i opis.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zeleni stol i zeleni teren, razlika je ogromna", napisao je Osmanković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.