Ermin Zec ogorčen: Budite prvaci ako vas nije sramota!

Napadač Plavih

Ermin Zec ogorčen: Budite prvaci ako vas nije sramota!

E. Škorić

FK Sarajevo je jednoglasnom odlukom Takmičarske komisije, koja je odlučila predložiti Izvršnom odboru kraj sezone zbog pandemije koronavirusa, postao novi - stari prvak BiH.

Uskoro će biti i zvanično potvrđena sedma titula bordo timu, koji je tako 11 kola prije kraja postao prvak, a iza sebe je ostavio Željezničar, koji je imao tri boda zaostatka.

No, na Grbavici nisu baš sretni zbog svega, a najviše ih pogađa činjenica da gradski rival, kojeg su dva puta porazili u sezoni, slavi titulu.

"8:3. Prvaci? Budite, ako vas nije sramota!!", objavio je napadač Željezničara Ermin Zec na svom Instagram storyju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čini se da su počela prepucavanja - jedan dio grada slavi titulu, drugi ne može da prihvati činjenicu da je završio kao viceprvak unatoč divje uvjerljive pobjede nad prvakom u toku sezone koja je prekinuta nakon 22 kola.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Sto onda Velez ne trazi da bude prvi, dobili su vas? Glup si ko tri k...
48 8
Derdiyok
Koji debil hahaah
38 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi