Istekao mu ugovor

Thiago Silva se nudi bivšem klubu

Mediji u Italiji javljaju kako bi se Thiago Silva mogao vratiti u redove Milana.

Ovaj iskusni brazilski fudbaler napustio je San Siro u julu 2012. godine i od tada je s uspjehom igrao za PSG, ali u međuvremenu mu je istekao ugovor i još uvijek je neizvjesno gdje će igrati naredne sezone.

S obzirom da su pregovori oko produženja saradnje zastali posljednjih mjeseci, Silva se navodno preko svog agenta odlučio ponuditi Milanu vjerujući da bi svojim znanjem i iskustvom mogao pomoći Rossonerima.

Da bi se saradnja između Milana i Silve obnovila, potrebno je da se uklone dvije prepreke. Prva je da Milan ima želju da ga vrati, a druga je Ralf Rangnick, koji namjerava po dolasku napraviti rekonstrukciju tima i osloniti se na mlađe igrače. A to Silvi ne ide u prilog...

Podsjetimo, Silva nikada nije skrivao ljubav prema Milanu. Kada je 2012. odlazio u Francusku izjavio je da mu je želja jednog dana vratiti se na San Siro, a da li će je i ostvariti, ostaje da se vidi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.