Begović o Ibrahimoviću: Pravo zadovoljstvo ga je gledati!
Foto - EPA

Asmir o Zlatanu

Begović o Ibrahimoviću: Pravo zadovoljstvo ga je gledati!

M. Šljivak

Asmir Begović uveliko trenira s ekipom Milana pred povaratak italijanske Serije A.

Nakon svih dešavanja s pandemijom Begović i ekipa su spremni za veliki povratak, a bh. golman je za The Guardian opisao šta se dešavalo kada je tek došao u Milano.

"Kada sam tek stigao u Milan iz Engleske nikoga nije bilo na ulicama i apsolutno se ništa nije dešavalo. Čini se da se situacija sada vraća u normalu i fudbal ima velike zasluge za to. To je dio kulture ove zemlje, a posebno ovog grada. Pozitivno je što ovo sve pozitivno utiče na ljude", rekao je Begović.

Govorio je Asmir i o Gigiju Donnarummi, mladom golmanu koji je već godinama prvi golman Rossonera.

"On je već sad jedan od najboljih na svijetu. Ako nastavi raditi ovako ozbiljno ništa ga neće spriječiti da postane najbolji svih vremena. Fenomen je i nevjerovatan talenat, ali i dobar momak".

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svlačionici Milana je glavni Zlatan Ibrahimović.

"On je glavni, vođa. Sa 38 godina daje sve od sebe na treningu. Pravi vođa koji može povući i druge da budu još bolji. Svjetska klasa i pravo zadovoljstvo ga je gledati", rekao je Begović.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi