Sarajevo proslavilo titulu

Scena koja obilazi svijet: U Južnoj Americi impresionirani "ludilom" na Koševu

Admin Čaušević

Odlukom IO NFSBiH da se prekine fudbalska sezona u BiH Sarajevo je dobilo priliku da po drugi put zaredom proslavi titulu prvaka BiH. 

Fudbaleri Sarajeva, stručni štab i klupsko rukovodstvo su sinoć na ulicama grada na Miljacki zajedno sa svojim navijačima proslavili sedmu titulu u historiji.

Slavlje je počelo na stadionu Asim Ferhatović Hase impresivnom bakljadom duž atletske staze. Scene s Koševa još uvijek obilaza svijet.

Šampionskom bakljadom impresionirani su u Južnoj Americi. Ugledni ESPN je na svom Twitter profilu objavio video s najvećeg stadiona u BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ludilo. U Bosni i Hercegovini je završna sezona i Sarajevo je proglašen šampionom drugu godinu u nizu. Kako su navijači proslavili titulu? Ovako", stoji u opisu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.