Navijači Sarajeva dodijelili trofej 'Ismir Pintol'

Otišao u ruke napadaču Sarajeva

Navijači Sarajeva dodijelili trofej 'Ismir Pintol'

Navijači Sarajeva, Horde zla, ovosezonsku nagradu "Ismir Pintol" dodijelili su napadaču Mersudinu Ahmetoviću.

Nagrada se dodjeljuje najborbenijem igraču, kao simbol borbe koju je navijač Ismir Pintol vodio sa teškom bolešću koja mu je na kraju oduzela život, a navijači su ove godine odlučili da nagrade upravo Ahmetovića.

Osim što je 13 puta tresao protivničke mreže, Ahmetovićeva borba na terenu, izgaranje i želja za pobjedom sa 35 godina na leđima nisu mogli proći neopaženo.

"Neka njegove partije i ovaj trofej budu podstrek, ali i primjer za mlađe igrače čije vrijeme tek dolazi", saopštili su iz UNFKS - Horde zla.

Podsjetimo da se trofej nije dodijelio u četiri navrata nakon što su navijači procijenili da ga niko od igrača nije zaslužio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trofej "Ismir Pintol" dosad su dobijali Džemal Berberović, Matija Matko, Semjon Milošević, Damir Hadžić, Sedin Torlak, Ivan Tatomirović, Leon Benko, Marko Mihojević...

[facebook]https://www.facebook.com/UNFKS/posts/1398827200327799[/facebook]

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
SULTAN, IMPERATOR, BEG!
3 0
Edin Merlin
Zaslužio je Merso !!!!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi