Sin bh. nogometnog sudije Tomislava Čuića

Mladi Tomislavgrađanin debitirao za Hajduk

Mario Čuić iz Tomislavgrada debitirao je za Hajduk u prvom susretu 28. kola Prve HNL protiv Istre 1961. 

Ovaj 19-godišnji branič bivši je igrač HNK Tomislav, a u debiju u kojem je Hajduk pobjedio Istru 1961 rezultatom 1:0 odigrao je 66 minuta. Inače, Čuić je sin bh. nogometnog suca Tomislava Čuića, a u sezoni 2015./2016. prešao je u omladinske kategorije splitskog Hajduka.

''Cijeli Brišnik, Tomislavgrad, uprava kluba, treneri i bivši suigrači su ponosni na ovog mladog momka'', poručeno je iz HNK Tomislav. Već u debiju je iščupao svoju momčad kada je u 28. minuti spasio siguran pogodak s gol-linije. Naime, Blagojević je ubacio iz kornera, a Guzina je ostao sam na 10 metara i pucao glavom, no ukazao se Čuić i spasio bodove Hajduku.

''Prelijep je osjećaj debitirati za Hajduk'', kazao je Čuić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.