Foto: HŠK Zrinjski

Ruski nogometaš za SportSport.ba

Ivan Enin: Ne volim puno pričati, ono u što vjerujem je rad i dokazivanje na terenu

Kako je SportSport.ba prvi i najavio, ruski nogometaš Ivan Enin postao je član HŠK Zrinjski.

Ovaj nogometaš koji igra na poziciji zadnjeg veznog u Mostar je došao nakon epizode u Širokom Brijegu i u kojem je ostavio odličan dojam. 

U Zrinjskom će Rus zamijeniti Edina Rustemovića koji nije produžio ugovor s Plemićima te će gotovo sigurno potražiti novu sredinu. Ivan Enin tijekom jučerašnjeg dana je potvrdio kontakt sa Zrinjskim koji se kasnije obistinio potpisom ugovora s Plemićima do 2022. godine.

Ivan Enin je dao i prvu izjavu za SportSport.ba kao nogometaš HŠK Zrinjski.

"Mogu reći da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam postao član HŠK Zrinjski. Spreman sam, za mene je ovo svakako novi izazov i uradit ću sve da što bolje odgovorim na njega. Iskreno, ne volim previše pričati, vjerujem samo u naporan rad i još rada, te se želim dokazati i ostaviti što bolji dojam na terenu" - kazao je sada već bivši nogometaš NK Široki Brijeg.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.