Messi će imati novu šansu za dvije godine

Spreman je dati Zlatnu kopačku samo da Messi ispuni najveću želju: "Samo da prestane patiti..."

Admin Čaušević

Lionel Messi je za mnoge najbolji igrač svih vremena, međutim sjajnom Argentincu se konstantno prigovara što nema uspjeha na reprezentativnom nivou.

Messi je s Gaučosima izgubio nekoliko finala, najbolnije svakako ono 2014. u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu. Novu šansu će imati za dvije godine u Kataru.

Hristo Stoichkov, legendarni Bugarin koji je tokom karijere osvojio Zlatnu loptu, bio najbolji strijelac Evrope i najbolji strijelac Mundijala 1994. godine.

Koliko voli Messija govori i njegova izjava da je spreman dati Zlatnu kopačku sa prvenstva iz SAD-a samo da zvijezdu Barcelone vidi na tronu svijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da vidim prijatelja Lea sretnog i da prestane patiti toliko što nije osvojio Svjetsko prvenstvo, mijenjao bih svoju Zlatnu kopačku koju sam osvojio 1994. godine", kazao je Stoichkov.

Stoichkov je takmičenje završio sa šest golova, a Bugarska je ostvarila najveći uspjeh u historiji kada je igrala polufinale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.