Vraća se u Englesku

Ramsey nakon samo godinu dana napušta Juventus i zabija Arsenalu novi nož u leđa

Endin Čaušević

Aaron Ramsey stigao je prošlog ljeta u Juventus kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Arsenalom.

Ramsey je odlučio da je vrijeme da napusti londonski klub i nije mogao odbiti poziv Stare dame. Velšanin je potpisao ugovor na četiri godine, ali će čini se nakon samo jedne sezone napustiti Torino.

Italijanski mediji pišu da u Juventusu nisu zadovoljni igrama Ramseyja, te da će se on sigurno naći na transfer listi ovog ljeta i kako stvari stoje najvjerovatnije vratiti u Englesku.

Juventus njegovom prodajom želi osloboditi budžet jer Ramsey sedmično zarađuje čak 400.000 funti.

Navodno, najveći interes za njega pokazao je Manchester United i pregovori su već u toku. Ramsey je razočarao čelnike Arsenala što je otišao bez obeštećenja, a ukoliko potpiše za ljutog rivala to će im biti novi nož u leđa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.