Dudić cilja prava pojačanja

FK Velež ide na Kupres, čekaju se istinska pojačanja na jasno određenim pozicijama

M. Šljivak

Mostarski Velež pripreme za novu sezonu počet će u srijedu.

Trener Rođenih Feđa Dudić zakazao je prozivku za 17. juni, a nakon prozive i treninga u Mostaru, Velež će završni dio priprema pred start nove sezone obaviti na Kupresu.

Tamo će mostarski tim otputovati 8. jula i 10-ak dana će Kupres biti njihova baza u kojoj će se izvršiti posljednje pripreme za novu sezonu koja počinje 1. augusta.

Promjena u igračkom kadru Rođenih će biti. Dudić ne želi tek tako dovoditi nova imena i neće se žuriti s angažovanjem igrača u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić želi angažovati kvalitetna pojačanja i spreman je čekati određeni period kako bi do njih došao, a pozicije na koje će ciljano dovoditi pojačanja su lijevi bok, centralni dio odbrane i napad.

Također, bit će i određenih odlazaka iz kluba, ali više o svemu će se znati u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.