Klub potvrdio

Dario Rugašević zvanično napustio HŠK Zrinjski · Zvanično

Midhat Šljivak

Dario Rugašević zvanično je napustio HŠK Zrinjski.

Ovaj 29-godišnji lijevi bek nije uspio da dogovori nastavak saradnje s mostarskim timom i kao slobodan igrač napušta Plemiće.

Prema informacijama do kojih je prije nekoliko dana došao SportSport.ba, Rugašević će karijeru nastaviti u redovima velikog rivala NK Široki Brijeg i tako će i dalje igrati Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Protekle sezone ovaj fudbaler je odigrao ukupno 20 utakmica u svim takmčenjima za Plemiće, čiji je član bio od oktobra 2018. godine.

Hrvatski fudbaler je prije mostarskog tima igrao za poljski Piast Gliwice, rumunski Gaz Metan, dok je u svojoj zemlji nastupao za Cibaliju i RNK Split.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.