Lokomotiv ne odustaje od Pavljučenka

Edmir Škorić

Moskovski Lokomotiv ne odustaje od namjere da svoje redove pojača sa Romanom Pavljučenkom, ruskim napadačem iz redova londonskog Tottenhama.

Iako se govorilo o mogućem povratku Romana Pavljučenka u Rusiju, čini se da će ga trener Tottenhama, Harry Redknapp, zadržati u klubu. Ipak, unatoč svemu, Lokomotiv iz Moskve ne odustaje od namjere da ga dovede u svoje redove.

"U narednim danima ćemo ponovno ući u pregovore o Pavljučenku. Trebamo dovoditi igrače, posebno napadače", izajavio je predsjednik Lokomotiva, Nikolaj Naumov.

"Povjerenje trenera, igrača i Tottenhamov plasman u Ligu prvaka, to su tri glavna faktora zašto je Pavljučenko ostao u Engleskoj. Sada sa sigurnošću možemo reći da se prilagodio ligi. Roman je spreman ispuniti svoj ugovor do kraja", ističe Oleg Artemov, menadžer nekadašnjeg napadača Zenita iz St. Petersburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.