Još tri boda i to je to

Ko se smije kladiti da Bayern večeras neće proslaviti novu titulu?

Večerašnjim utakmicama 32. kola polako se počinje privoditi kraju Bundesliga. 

Obzirom na konstantni tempo vikend - utorak - srijeda, liga brzo ulazi u sami finiš u kojem se očekuje da će Bayern potvrditi osvajanje nove titule - osme zaredom.

Bavarski gigant ima jasnu matematiku - još tri boda i to je to! U prošlom kolu Dortmund je odgodio proslavu jer je također slavio pobjedu, ali ako Bayern večeras dobije u gostima Werder onda se ni Dortmund više neće pitati ništa.

A, kvota na to da će odlučujuća tri boda klub iz Minhena osvojiti upravo večeras u Bremenu je vrlo mala, kao što se moglo i očekivati. MOZZART kaže da ona iznosi 1,30. Ako vam je to premalo, možda možete pokušati s iznenađenjem. Naprimjer remi ili pobjeda Werdera su jako primamljivi što se tiče kvota. Na prvu opciju kvota je 7,80 a na drugu čak 12,85.

Večeras i Borussia Monchengladbach igra vrlo važan meč u borbi za Ligu prvaka. Ovaj klub je trenutno peti na tabeli i ima bod manje od Leverkusena koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka naredne sezone. Monchengladbach večeras dočekuje Wolfsburg koji je mjesto ispod sa 10 bodova manje i u borbi je za Evropa ligu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

I ta utakmica će biti jako interesantna, a kvota za istu pogledajte ovdje.

U ostalim večerašnjim utakmicama sastaju se Freiburg - Hertha te Union Berlin - Paderborn.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.