Barcelona rutinski protiv Leganesa

Na Nou Campu je viđeno najbizarnije isključenje za vrijeme pandemije koronavirusa

A. Čaušević

Barcelona je bez većih problema sa 2:0 pobijedila Leganes i nakon 29. kola će ostati na liderskoj poziciji La Lige. 

U sudijskoj nadoknadi meča na Nou Campu viđeno je najbizarnije isključenje u periodu pandemije koronavirusa. Kada je meč praktično bio završen u svlačionicu je morao trener gostiju.

Naime, u posljednjim sekundama meča Javier Aguirre je imitirao zvuk pištaljke pa mu je sudija Martinez Munuera pokazao crveni karton.

"Imitirao je zvuk pištaljke s namjerom da zbuni igrače, a prethodno je bio upozoren", napisao je Martinez u sudijskom izvještaju.

Inače, u Leganesu su nezadovoljni sinoćnjim suđenjem s obzirom da je za Barcelonu dosuđen diskutabilan penal koji je i riješio pitanje pobjednika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.