Kako zaustaviti Messija? Ragbi potez kapitena Leganesa je fotografija dana

Argentinac je sjajan

Kako zaustaviti Messija? Ragbi potez kapitena Leganesa je fotografija dana

A. Čaušević

Tromjesečna pauza nije ostavila traga na Lionela Messija, jedina promjena je ta što sjajni Argentinac više ne nosi bradu. 

Barcelona je na Nou Campu u 29. kolu La Lige dočekala Leganes čiji igrači znaju odakle prijeti najveća opasnost i ne biraju da zaustave sjajnog Messija.

Tako su prisutni fotografi uspjeli zabilježiti trenutak kada kapiten gostujućeg tima Unia Bustunisa pokušava zaustaviti Messija.

Argentinac ga je prošao, ali iskusni defanzivac se bacio te svog rivala uhvatio oko struka i oborio ga. Za ovaj potez dobio je žuti karton.

Potražite više informacija na temu La Liga:

The only way to stop him 🙃

Posted by Bleacher Report Football on Tuesday, June 16, 2020

Koronavirus je promijenio dosta toga, ali čini se ne i Messijeve navike da zadaje velike glavobolje protivničkim odbranama...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi