Stadion Veleža dočekat će početak prvenstva u novom ruhu

Radovi na stadionu Rođeni napreduju iz dana u dan

Radovi na stadionu 'Rođeni' nastavljaju se nesmanjenim tempom svakoga dana.

Istočna, ili 'Red Army tribina' dobiva novi izgled i prema onom što smo danas vidjeli na stadionu Rođeni, ona će skoro biti završena i spremna primiti navijače.

Inače, kako saznajemo, stadion mostarskog Veleža u narednom periodu bi, prema najavama aktualne Uprave, trebao dobiti i posljednju tribinu, četvrtu i to na južnoj strani stadiona pored nekadašnje fabrike Predionice, ali će za to trebati pozamašna sredstva pa i značajnija pomoć lokalne zajednice i Nogometnog saveza BiH.

Kao što je velika mogućnost da na početku nove sezone na obnovljenoj RA tribini budu smješteni navijači, jednako tako je i vjerovatno da će Rođeni od starta sezone 2020/21 mostarski klub zaigrati i pod reflektorima koji su također postavljeni i čekaju puštanje u pogon. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.