Zvonić i Zeljković složni: Uželjeli smo se utakmica i treninga

Dvojac iz Veleža se obratio medijima

Zvonić i Zeljković složni: Uželjeli smo se utakmica i treninga

Kapiten Veleža Denis Zvonić i veznjak Samir Zeljković obratili su se medijima prilikom okupljanja ekipe pred start nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Obojica kažu kako jedva čekaju da pripreme počnu i da su se uželjeli utakmica.

"Mi smo trenirali praktično sve vrijeme, imali smo samo taj mali prekid treninga da se odmorimo. Jedva smo čekali da se opet okupimo svi zajedno. To me raduje. Vidjeli ste po tribinama da su se i navijači poželjeli prvog treninga. I oni sigurno jedva čekaju početak sezone", kazao je Zvonić.

Mladi Zeljković je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kao što je kapiten rekao, vidi se da smo svi željni utakmica i treninga. Ja sam nekako najduže odsustvovao i zbog povrede. Ali, evo sada sam se vratio i nadam se da će sve biti dobro. Šef struke nam je iznio plan priprema. Nadam se da ćemo se svi što bolje spremiti za nastavak sezone i da ćemo napraviti neki iskorak. Ja sam sigurno naporno trenirao u proteklom periodu na individualnom nivou i nadam se da ću nastaviti u tom pravcu".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Samo jako Fed...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi