Traži se dogovor

Sprema se višemilionski transfer u HNL-u, Dinamo i Rijeka u glavnim ulogama

Admin Čaušević

U HNL-u bi u narednim sedmicama mogao biti realizovan višemilonski transfer s Dinamom i Rijekom u glavnim ulogama. 

Kako pišu mediji u Hrvatskoj Dinamo je ozbiljno zagriao za napadača Rijek Antonija-Mirka Čolaka i već ovog ljeta ga želi vidjeti u svojim redovima.

Čolak s Rijekom ima ugovor do 2022. godine i sigurno ga neće biti lako dovesti s Rujevice na Maksimir jer je razlika u ponudi i potražnji za sada veoma visoka.

Naime, Rijek za 26-godišnjeg napadača traži između tri i četiri miliona, dok bi je Dinamo spreman da plati oko dva i pol miliona eura.

Modri traže zamjenu za Brunu Petkovića koji se sprema za odlazak u inostranstvo, a čini se da je izbor pao na Čolaka, strijelca 18 golova u ovoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.