Napadač Tuzla Cityja

Ubiparip: Nadam se da ćemo biti bolji nego prošle sezone

Nakon velike pauze sa radom je danas počeo i FK Tuzla City.

Prozivku je na stadionu u Simin Hanu izvršio šef stručnog štaba Zlatan Nalić, a osim njega na konferenciji za medije pred prvi trening govorio je i sjajni napadač Vojo Ubiparip.

"Svi smo sretni u klubu što konačno krećemo sa normalnim radom, toga smo se svi zaželjeli. Nadamo se da više neće biti nepredviđenih stvari i prekida. Zadovoljni smo što moramo normalno da radimo i normalno se ponašamo. Ispoštovali smo sve procedure. Nadam se da ćemo se što bolje spremiti i da ćemo biti bolje nego prošle sezone", rekao je Ubiparip.

Plavi će u Tuzli trenirati do 7. jula kada je planiran odlazak na Kupres.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.