Nalić izvršio prozivku, potrebna pojačanja u veznom redu

Održana press konferencija

Nalić izvršio prozivku, potrebna pojačanja u veznom redu

Fudbaleri Tuzla Cityja danas startaju sa pripremama za novu sezonu u Premijer ligi BiH.

Na stadionu Bare pred prvi trening održana je konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili šef stručnog štaba Zlatan Nalić i napadač Tuzla Cityja Vojo Ubiparip.

U Tuzla Cityju namjeravaju do početka sezone da se dodatno pojačaju kako bi napali sami vrh tabele, a prema Nalićevim riječima, prioritet je pronaći kvalitetne vezne igrače budući da su otišli Filip Arežina, Adis Hadžanović, Ivan Sesar...

"Drago mi je što smo se ponovo okupili na ovom mjestu, to znači da se život odvija ispravnim tokom nakon velike pauze. Ovo je velika pobjeda i korak prema naprijed", kazao je u uvodu Nalić, pa se osvrnuo na svoj tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tokom ove pauze igrači su radili invidualno preko određenih aplikacija. Nisu baš bili najoptimalniji uslovi, invidualno je to veliko psihološko opterećenje, jer igračima je jako bitno zajedništvo i atmosfera iz svlačionice da bi mogli funkcionisati kako treba. U Tuzli ćemo trenirati sve do 7. jula kada je u planu odlazak na Kupres", dodao je Nalić.

Prvu provjeru Tuzla City će imati protiv Gradine iz Srebrenika, a na Kupresu je za 10. juli predviđen meč sa Veležom. Pet dana kasnije, na povratku za Tuzlu, u planu je i provjera protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Uz njega i Husića , Sloboda bi bila uvijek u vrhu..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi