Prelijep gol veznjaka Bordo tima

Sušićeva majstorija na treningu Sarajeva, golman je samo mogao da gleda

Admin Čaušević

Tino Sven Sušić je najzvučnija akvizija FK Sarajevo u nekoliko posljednjih godina, a za kratko vrijeme na Koševu već je osvojio i titulu prvaka BiH. 

Sušić zbog pandemija koronavirusa i nije imao mnogo prilike da pokaže svoje igračke kvalitete proljetos, ali će na ljeto i na jesen sigurno imati mnogo motiva.

Odlični veznjak zajedno sa saigračima već neko vrijeme se u trening kampu Butmir priprema za novu sezonu, odnosno izazove na domaćoj i inosceni.

FK Sarajevo je na zvaničnoj stranici objavio djelić sa jednog od posljednjih treninga s Sušićem i Harisom Handžićem u glavnim ulogama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veznjak i napadač su postigli zaista prelijepe golove, a mladi Belmin Dizdarević nije imao šansi da zaustavi njihove pokušaje. Posebno se to odnosi na Sušićev lob.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.