FK Sarajevo: Općini Centar upućen Memorandum o razumijevanju

Nova poruka bordo kluba

FK Sarajevo: Općini Centar upućen Memorandum o razumijevanju

Endin Čaušević

Općina Centar jučer je na adresu FK Sarajevo dostavila Memorandum o razumijevanju čiji cilj je definisanje upravljačkih prava Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase, ali su iz bordo kluba odbili isti da potpišu.

Iz FK Sarajevo su objavili danas da su jučer primili nepotpun Memorandum o razumijevanju od strane Općine Centar, te su danas odlučili dostaviti prijedlog novog Memoranduma o razumijevanju.

"Dostavljeni dokument obuhvata sve stavke koje su sporne u momentu i prijedlog rješenja, a koje prethodnim Memorandumom o razumijevanju nisu bile definisane.

Fudbalski klub Sarajevo još jednom se zahvaljuje na dosadašnjoj pomoći Općini Centar, uz nadu da će Bordo tim nastaviti pisati historiju i u narednim sezonama na Olimpijskom stadionu 'Asim Ferhatović Hase'", saopšteno je iz FK Sarajevo.

U nastavku možete pogledati šta piše u Memorandumu kojeg je Sarajevo poslalo Općini Centar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

south
najbolje da vam poklone stadion kao sto su vam i titulu poklonili
9 9
Ivica_Osim8
jarane meni ovo mirise na prevaru neku da hoce dali bi ga jednostavno, ovako hoce da tan renovira za njih hahaha
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi