Ne skidaju pogled s njenog dekoltea

Ima nešto dobro i u Hajduku: Mirtinim sagovornicima postaje sve teže

Edmir Škorić

Iskusna TV voditeljica Mirta Šurjak ponovo je briljirala na Hajduk TV, a njeni sagovornici i danas su bili u nezgodnom položaju.

Kao i ranije, sagovornici nisu znali gdje da gledaju pored Mirtinom velikog dekoltea. Ovaj put njeni gosti bili su sportski direktor Ivan Kepčija i nekadašnji pomoćni trener 'bilih' Toni Golem.

Ona je s njima najavila utakmicu Hajduk - Slaven Belupo koja se igra večeras od 21 sat.

Opet je naravno privukla veliku pažnju i gledatelja, ali i sagovornika, koji ponekad ne mogu da sakriju pogled u njen bujni dekolte. Mirta je profesionalno obavljala svoj dio posla, ali nije bilo jednostavno sjediti nasuprot nje...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.