Želi se posvetiti porodici

Bivši golman Bayerna prerano završava karijeru

Aktuelna sezona za bivšeg golmana Bayerna Thomasa Krafta će ujedno biti i posljednja u karijeri.

Iako golmani traju duže od ostalih fudbalera, Kraft koji je u prošlosti važio za veliku nadu odlučio je da u 31. godini kaže 'zbogom' nogometu i posveti se porodici.

U proteklom periodu je bilo glasina da bi Kraft nakon što mu istekne ugovor s Herthom mogao otići u Sjedinjene Američke Države, jer ga je željelo nekoliko klubova iz MLS-a, međutim očito se zasitio nogometa i svega što uz njega.

Da Kraft završava karijeru potvrdio je i menadžer Herthe Michale Preetz.

Kraft je u Bundesligi branio na 127 utakmica, a kruna njegove karijere bila je svakako epizoda u Bayernu tokom koje je uspio braniti i na nekoliko utakmica u Ligi prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.