Zvijezda Bayerna: Sve ide bolje nakon odlaska Kovača

Laknulo mu što je otišao

Zvijezda Bayerna: Sve ide bolje nakon odlaska Kovača

Vrijeme Nike Kovača u Bayernu bilo je obilježeno brojnim turbulencijama.

Hrvatski trener je na klupi Bayerna sjedio ukupno 65 puta, vodio je Bavarce do naslova prvaka, kupa i superkupa, no ono što mu se zamjeralo je ne baš najbolji odnos sa igračima.

U tih godinu i pol godina unutar svlačionice bili su brojni sukobi, a kao jedan od 'kolovođa' označen je Jerome Boateng koji je sada javno kazao kako je svima u klubu bolje otkako je Kovač otišao.

"Nakon odlaska Kovača ponovo se osjećamo dobro na treningu, vratila se zabava i dobro raspoloženje. Novi trener Flick je poseban, u suprotnom ne bi bio tako uspješan s ovom ekipom. Vjeruje nam i želi da svi budemo bolji", izjavio je Boateng.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kovač je na 'burzi rada' otkako je dobio otkaz u Bayernu. Prethodnih mjeseci se povezivao sa Herthom, Borussijom Dortmund, Fenerbahčeom..., ali na kraju je sve ostalo na glasinama.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi