Napuštaju klub

Željezničar potvrdio odlaske Kjosevskog i Osmankovića · Zvanično

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara nalaze se trenutno u Konjicu gdje se spremaju za novu sezonu.

Plavi su u grad na Neretvi otputovali u utorak, te će tu boraviti do ponedjeljka u sklopu prvog dijela priprema.

S ekipom u Konjicu nisu bili Vedran Kjosevski i Kemal Osmanković i to je bio jasan pokazatelj da se oni neće zadržati na Grbavici. Ovom dvojcu ističu ugovori, te će sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Željezničar je potvrdio danas da Kjosevski i Osmanković napuštaju Grbavicu, te su im poželjeli dosta sreće u nastavku karijere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"FK Željezničar se zahvaljuje Vedranu Kjosevskom i Kemalu Osmankoviću na doprinosu u Plavom dresu. Želimo im mnogo uspjeha i sreće u daljnjoj profesionalnoj karijeri", poručili su iz kluba s Grbavice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.