Na gostovanju kod Wolfsburga

Dok su igrači Bayerna odbrojavali do trofeja, Kahn i društvo se opustili na tribinama

Admin Čaušević

Bayern je Bundesligu okončao ubjedljivim trijumfom nad Wolfsburgom. Bilo je 0:4. Nakon utakmice igračima bavrskog diva je dodijeljen i šampionski pehar. 

Za razliku od prethodnih godina ovaj put igrači Bayerna nisu imali priliku da titulu proslave zalijevanjem pivom. Krivac je koronavirus.

Međutim, na tribinama je bilo drugačije. Oliver Kahn i ostatak klupskog rukovodstva su evidentno u Wolfsburg stigli na izlet.

U autobusu je bilo mjesta i za karton piva kojeg su nekako uspjeli unijeti na tribine, a kao što se može vidjeti na naslovnoj fotografiji uspjeli su i nazdraviti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayernu je ovo bila 30. titula u klupskoj historiji, ali do opuštanja ne smije doći jer ih u nastavku sezone čeka finale DFB Pokala, te završnica Lige prvaka u augustu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.