Urugvajac nakon propuštenih bodova u Vigu

Luis Suarez: Šta nam se događa u gostima? To trener treba analizirati

Edmir Škorić

Luis Suarez kaže kako je sretan zbog novih golova (2), ali istovremeno i tužan jer Barcelona nije uspjela slaviti u Vigu kod Celte (2:2).

Suarezova dva pogotka bila su, dakle, nedovoljna danas Kataloncima, koje je Nolito umalo šokirao pri rezultatu 2:2 u posljednjim sekundama, ali je, srećom po goste, promašio nemoguće.

S ovim bodom Barcelona je preuzela vrh od Real Madrida, ali Real Madrid već sutra kod Espanyola ima priliku da, i sa bodom, opet bude lider šest kola prije kraja.

"Osjećaj? Negativan je jer smo izgubili dva važna boda i morali smo da pobijedimo u svakoj utakmici. Frustriran sam zbog toga, mada sam sretan zbog dva gola koja sam dao", kazao je Suarze nakon današnje utakmice, dodavši:

"Ostaju nam teške utakmice do kraja i znali smo da će svaka biti jednako teška nakon pauze. Šta nam se događa u gostima? Mnogo bodova smo izgubili. Treneri bi trebali analizirati te situacije. Činjenica je da smo olako ispuštali bodove u gostima".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.