Suarezovi golovi su bili uzalud: Aspasova majstorija i novi kiks Barcelone!

Remi u Vigu

Suarezovi golovi su bili uzalud: Aspasova majstorija i novi kiks Barcelone!

E. Škorić

Nogometaši Barcelone su danas u okviru 32. kola La Lige gostovali u Vigu kod Celte, koja je uspjela da ostane neporažena (2:2).

Barcelona nije imala pravo na kiks jer je sve manje utakmica do kraja prvenstva, a Real Madrid ne popušta. I kada se činilo da će, zahvaljujući Suarezu, Barcelona danas ipak doći do pobjede, na kraju se razočarana vraća kući.

Tandem Lionel Messi - Luis Suarez bio je na nivou, ali to ovaj put nije bilo dovoljno.

Argentinac je upisao dvije asistencije, Urugvajac dva puta pogađao. Prvo u 20. minuti glavom nakon briljantnog ubačaja Messija iz slobodnjaka, a onda je na dodavanje Messija u 67. minuti nekako uspio iz teške pozicije loptu poslati u mrežu.

Prvi gol za Celtu postigao je Smolov nakon slabe reakcije Barcine odbrane u 50. minuti, da bi u 87. minuti Iago Aspas pogodio iz slobodnog udarca, što je bio još jedan težak udarac za Barcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona sada ima 69 bodova i ponovo je lider, no već sutra, poslije gostovanja Espanyolu, Real može da se vrati na čelno mjesto. Kraljevima će biti dovoljan i bod.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Causevicu , novinarcicu ! Jaaaaavi see ! Jaaaaavi see ! Jaaaaavi see ! Visoka trava , slabo natopljen teren ? Sjeverozapadni vjetar ? Sunce , korona , anticiklona iznad Sjevernog mora ? Slabo padanje , skicanje , skakanje oko sudije ? Ko je kriv Causevicuuuu !?
11 7
Śmeker007
Gdje je onaj "Causevic" sto svrš... na Barcu, al danas mu ga zavuk'o "Aspas" i to posteno ;(((((
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi