Sutra sjednica Skupštine FK Sarajevo, bit će određenih promjena unutar kluba

Edmir Škorić

Za sutra je zakazana redovna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo.

Na ovoj online sjednici očekuju se i određene promjene u strukturi FK Sarjaevo, pa će tako biti usvojena ostavka dosadašnje članice Upravnog odbora Eme Bukovice, dok će njeno mjesto popuniti Damir Kasum.

Neki članovi Nadzornog odbora bit će razriješeni pozicija, a među njima i Ken Choo, koji se smatrao jednim od najpovjerljivijih ljudi bivšeg vlasnika većinskih prava u Sarajevu Vincenta Tana.

Osim smjena i imenovanja članova UO i NO, sutra se također očekuje rasprava o izmjenama Statuta, kao i o finansijskom izvještaju šampiona Premijer lige BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.