Velež bi bivšeg fudbalera Sarajeva: "Razgovarali smo..."

Rođeni traže pojačanja

Velež bi bivšeg fudbalera Sarajeva: "Razgovarali smo..."

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Emir Halilović mogao bi biti prvo ovoljetno pojačanje Veleža.

Dobri rezultati u minuloj sezoni rezultirali su porastom apetita u Vrapčićima. Nedavno je direktor kluba Džemil Šoše potvrdio da namjeravaju praviti ekipu za Evropu, a dio tog ambicioznog projekta mogao bi biti upravo Halilović.

Od januara ove godine Halilović nastupa u Turskoj za Boluspor, gdje je standardan, a barijera u pregovorima sa Veležom je to što s ovim drugoligašem ima ugovor do 2021. godine.

"Razgovarao sam sa ljudima iz Veleža, sviđa mi se projekat koji su predstavili, ali još je rano da se bilo šta kaže jer, kao što je poznato, imam važeći ugovor", kazao je Halilović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Halilović je u Sarajevu proveo jednu i pol godinu i ostavio je vrlo dobar trag noseći bordo dres, a u tom razdoblju osvojio je prvenstvo Bosne i Hercegovine i nacionalni Kup.

Uz Boluspor, od inostranih klubova u svom CV-u još ima Spartak iz Trnave, Blau Weiss Linz, Hradec Kralove i Prevysov.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Prvo platite dugove prema igracima pa onda razmisljajte o pojacanjima seljacine vrapcicke!
2 17
Uranija
Odličan igrač, jedno vrijeme krpio po lijevoj strani i odlično to uradio. Komotno je po kvaliteti mogao ostati u rosteru ali eto nije...
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi