Stigao kao slobodan igrač

Edin Rustemović pojačao Tuzla City

Endin Čaušević

Edin Rustemović je nedavno postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Zrinjskim, no zbog dobrih igara na svom stolu imao je nekoliko primamljivih ponuda, a na kraju je izabrao onu Tuzla Cityja. 

Ovaj 27-godišnji veznjak prethodne dvije sezone proveo je u dresu Plemića gdje je bio jedan od bitnijih "kotača" ali je napustio klub nakon što mu je na kraju sezone istekao ugovor.

Ipak, Rustemovića ćemo i naredne sezone gledati na terenima Premijer lige BiH. Naime, ovaj veznjak dogovorio je saradnju sa Tuzla Cityjem i sasvim sigurno će predstavljati pojačanje za ekipu Zlatana Nalića.

"Sve smo dogovorili, ciljevi su visoki i svi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Sasvim sigurno ću u svakom susretu davati svoj maksimum", kratko nam je rekao novi igrač Tuzla Cityja. 

Ovaj 27-godišnjak pored Zrinjskog u karijeri je još igrao za Drinu, OFK Beograd, Sinđelić, Sarajevo, Adana Demirspor i Slobodu iz Tuzle.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.