Drugoligaš prvi testira igrače Tuzla Cityja

Pripreme za narednu sezonu

Drugoligaš prvi testira igrače Tuzla Cityja

Fudbaleri Tuzla Cityja prošle sedmice su započeli s pripremama za narednu sezonu koja bi trebala krenuli u prvoj sedmici augusta.

Redove ovog premijerligaša dosad je napustilo nekoliko fudbalera, međutim u klubu vrijedno rade kako bi pronašli adekvatne zamjene i ostvarili zacrtani cilj - plasman u vrh tabele.

Kada je u pitanju plan priprema, nakon desetodnevnih treninga i uvodnog rada u utorak od 18:00 sati će izabranici Zlatana Nalića odigrati i prvu kontrolnu utakmicu.

Protivnik Tuzlacima će biti Sloga iz Tojšića. Radi se o klubu koji se prošle sezone borio za opstanak u 2. ligi FBiH i koji je tek krenuo s pripremema, no u Tuzla Cityju vjeruju da će im ova provjera dobro doći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nalić trenutno na raspolaganju ima više od 30 fudbalera, a meč protiv Sloge i naredni u Srebreniku protiv Gradine, iskristalisat će putnike na Kupres.

Put na Kupres je planiran za 7. juli.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hamsik
Taman da se pripreme za federalne
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi