Poraz i u Velikoj Gorici

Nevjerovatni Hajduk ponovo šokirao svoje navijače

Ekipa Hajduka večeras je još jednom razočarala svoje navijače. 

Bili su večeras gostovali u Velikoj Gorici te su porazom od 3:1 ponovo ostali bez drugog mjesta koje inače u HNL-u vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Gorica je danas odigrala sjajan meč pa je golovima Hamada, Suka i Ndiayja stigla do pobjede. S druge strane, jedini gol za Splićane postigao je Jakoliš.

Ranije u toku dana ekipa Lokomotive iz Zagreba dobila je na domaćem terenu Varaždin sa 2:0 i na taj način preotela drugu poziciju Hajduku koji sada ima tri boda manje.

Inače, ovo je za Hajduk već treći poraz u posljednja četiri meča pa je sasvim jasno da se stolica Igora Tudora itekako trese.

Splićani u narednom kolu na Poljudu igraju protiv Osijeka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 32. kolo:

Gorica - Hajduk 3:1

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.