Foto - EPA

Prijedlog za Topnike

Barcelona ponudila razmjenu Arsenalu

Midhat Šljivak

Katalonski velikan Barcelona ovog ljeta je očigledno odlučila da napravi još nekoliko razmjena.

Nakon što su s Juventusom dogovorili razmjenu Arthur Melo za Miralema Pjanića, tim s Nou Campa želi angažovati i defanzivca Arsenala Sokratisa Papastathopoulosa.

Mirror navodi kako je katalonski klub poslao ponudu Topnicima, a za Sokratisa su spremni ponuditi francuskog defanzivca Jeana-Claira Todiba.

Todibo se prethodnih mjeseci povezivao s mnogim klubovima među kojima je i Arsenal i sigurno da ova razmjena ima smisla i da bi se lako mogla na kraju i desiti.

Vidjet ćemo hoće li zaista biti tako. Oba kluba hitno trebaju određene promjene u defanzivi i ovo je početak renoviranja zadnje linije u oba sastava.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.