Simeone je sinoć zbog jednog igrača Barcelone ostao bez riječi, a to nije bio Messi

Jorgandžijama bod na Nou Campu

Simeone je sinoć zbog jednog igrača Barcelone ostao bez riječi, a to nije bio Messi

A. Čaušević

Barcelona i Atletico Madrid su u meču sa dosta diskutabilnih sudijskih odluka odigrali 2:2. Domaći su se udaljili od titule, a gosti približili Ligi prvaka. 

Jedan od igrača Barcelone je poslije utakmice ostavio Diega Simeonea bez riječi. To nije bio Lionel Messi, već Antoine Griezmann.

Griezmann je prošlog ljeta stigao u Barcelonu za 120 miliona eura nakon aktiviranja klauzule, a sinoć je poslužio kao zamjena i to u 90. minuti.

"Nemam riječi", kratko je kazao Simeone za Movistar kada je upitan da prokomentariše Griezmannovu situaciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski napadač je u svim takmičenjima ove sezone zabio 14 golova, međutim kod Quiquea Simeone je potpuno van igre. Posljednji put strijelac je boi još u februaru kada je zabio Napoliju u Ligi prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Medjutim kod "Quiquea Simeone" i "strijelac je boi jos u februaru". Novinaru jesi ovo usto na ljevu nogu pa ne moze razmisljat sta pises?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi