Dolazi iz Jajca

Haračić nova akvizicija Jedinstva

Napadač Dženan Haračić novo je ime u redovima NK Jedinstvo.

Haračić je postao slobodan igrač nakon što je Metalleghe BSI odlučio da uslijed finansijskih problema istupi iz 1. lige FBiH, a vodstvo kluba iz Bihaća na kraju je ekspresno reagovalo.

Ovaj 25-godišnji fudbaler bit će svakako pojačanje za Bišćane, naročito ukoliko se uzme u obzir da je minule sezone sa devet pogodaka bio među najboljim strijelcima prvoligaške karavane. 

U Jedinstvo dolazi kao zamjena za Armina Cibru koji je u međuvremenu uzeo ispisnicu i napustio klub.

Za Jedinstvo je Haračić četvrto ovoljetno pojačanje nakon što su "crveno-bijeli" dres prethodno zadužili Miloš Borovčanin, Bojan Kremenović i Lucas Nahuel Ojeda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.