Nuhanović na izlaznim vratima Jedinstva

Bit će promjena u Bihaću

Nuhanović na izlaznim vratima Jedinstva

U bihaćkom Jedinstvu uveliko slažu kockice za novu sezonu. Već su ozvaničeni neki dolasci, a jasno je da će biti i odlazaka. 

Ispisnicu su već uzeli Armin Sarvan, Anes Nuspahić, Armin Cibra..., a na izlaznim vratima također je i 19-godišnji Alen Nuhanović koji je u protekloj sezoni bio jedan od najboljih fudbalera Jedinstva.

Nuhanović je Pod boriće došao iz Željezničara i kao vezni igrač uspio je da postigne tri pet pogodaka i uz to ubilježi tri asistencije, a sjajne igre su, očekivano, rezultirale interesovanjem nekoliko klubova.

"Prioritet mi je da se okušam u elitnom rangu našeg fudbala, mada postoje neke opcije i izvan BiH, konkretno Slovenija i Hrvatska. Ako od toga ne bude ništa, Jedinstvo ima prednost kada je u pitanju 1. liga FBiH", kaže Nuhanović kojem olakšavajuću okolnost pri pronalasku inostranog angažmana olakšava činjenica da uz bh., posjeduje i hrvatski pasoš.

Dok je još bio u Željezničaru, Nuhanović je u nekoliko navrata pozivan u kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dino69
Inostranstvo mu hrvatska i slovenija,bravo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi