Dijamant nije starter protiv Udinesea

Džeki i nije bilo svejedno što je završio na klupi, vidjelo se to prilikom izlaska na zagrijavanje

Admin Čaušević

Iako je kapiten i ima reputaciju najboljeg igrača ekipe Edin Džeko je Romin meč protiv Udinesea započeo s klupe za rezervne igrače. 

Paulo Fonseca je protiv Milana Džeku izveo sredinom drugog poluvremenu zbog umora, a u tome se vjerovatno može biti kriti i razlog zašto Sarajlije nema u startnih 11.

Prilikom izlaska na zaigrijavanje po govoru tijela moglo se primjetiti da Džeki i nije bilo svejedno što je ostao na klupi.

Dok su se ostali igrači pozdravljali u tunelu, popularni Dijamant se pojavio među posljednjim, brzim hodom je prošao pored timskih kolega i zaputio se ka terenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.