Mustafa Mujezinović želja tuzlanskog tima

FK Sloboda želi na posudbu dovesti fudbalera Željezničara · Saznajemo

Midhat Šljivak

Mustafa Mujezinović mogao bi napustiti redove FK Željezničar u narednim danima.

Kako saznaje SportSport.ba, interes za 27-godišnjeg krilnog fudbalera tima s Grbavice pokazuje tuzlanska Sloboda i oni će ga do početka sezone pokušati da dovedu u svoje redove.

Tim s Tušnja bi Mujezinovića rado vidio u svojim redovima. Postoji mogućnost njegove posudbe na barem šest mjeseci i vidjet ćemo hoće li ovaj fudbaler na kraju i obući dres Slobode.

Nezvanično saznajemo da ni Željezničar nema ništa protiv posudbe Mujezinovića, a zadnju riječ će u ovom slučaju imati igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mujezinović je u redove Željezničara stigao u februaru 2019. godine iz redova Veleža, a ranije je nastupao još za Igman, Bosnu iz Visokog i Olimpik.

Protekle sezone krilni fudbaler je odigrao ukupno 14 utakmica za Plave i ima učinak od četiri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.