Slijedi duga pauza

Teška povreda Seida Behrama

Midhat Šljivak

FK Velež bit će lišen usluga Seida Behrama u narednih nekoliko mjeseci.

Ovaj 21-godišnji fudbaler doživio je tešku povredu koljena i slijedi mu dug period rehabilitacije od barem šest mjeseci.

Povreda Behrama je sasvim sigurno veliki udarac za Rođene pred početak nove premijerligaške sezone, jer se radi o standardnom članu prvog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidjet ćemo hoće li mostarski tim posegnuti za dovođenjem eventualne zamjene za Behrama, a mladog fudbalera na terenima gotovo sigurno nećemo gledati do naredne godine.

Behram je protekle sezone odigrao ukupno 18 utakmica za Rođene u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i upisao je dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.