Da li će dobiti ugovor od Mostaraca?

Dvojica nogometaša na probi u HŠK Zrinjski

Mostarski premijerligaš HŠK Zrinjski obavio je prvi dio priprema na Kupresu gdje je nakon skoro 4 mjeseca odigrao prvu natjecateljsku utakmicu, a protivnik Plemićima bila je Krupa. 

U Tomislavgradu Plemići su slavili rezultatom 1:0, strijelac za pobjedu bio je novopridošli Dragan Lovrić.

U sastavu Zrinjskog mogla su se primijetiti i dva nova nogometaša. Riječ je o Peri Džidiću i Robertu Ćosiću.

Džidić je karijeru počeo upravo u Zrinjskom, a s 15 godina je otišao u Dinamo. Put ga je dalje vodio u Rudeš, te u Neretvanac. Roberto Ćosić dolazi iz Neretve Metković. Riječ je o napadaču koji se istakao igrama za juniore NK Široki Brijeg, odakle je otišao u Slogu, pa u Neretvu.

Pero i Roberto su obukli dres Plemića na utakmici protiv Krupe i kako saznajemo, ovaj dvojac nalazi se na probi u Zrinjskom, a hoće li svojim nastupima i izvedbama na treninzima uspjeti izboriti ugovor s mostarskim timom vidjet ćemo u nadolazećim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.